Hvis du er en person, der elsker at arbejde kreativt med videomateriale, visual storytelling og fotografier, vil du sikkert være yderst interesseret i at høre mere om denne historie. Du vil finde det interessant og pirrende at høre historien om, hvordan Unibet Casino tilbød mig det bedste sommerjob nogensinde i forbindelse med verdensmesterskabet i fodbold. Denne begivenhed viste sig nemlig at være helt perfekt for en video entusiast som mig, der ledte efter en mulighed for at få prøvet mine kreative evner af ved en virkelig begivenhed.

Hvad var min baggrund?

Jeg har altid været interesseret i at producere og redigere videoer. Der gik ikke længe fra det tidspunkt, hvor jeg for første gang fik fat i et kamera, til at jeg var i gang med mine egne små produktioner. Jeg startede i det små med at tage billeder, men det udviklede sig hurtigt til videoer, og da jeg fik lidt mere teknisk snilde, gik der ikke længe før jeg sad med Windows Movie Maker og redigerede optagelserne. De kreative evner byggede jeg videre på, da jeg kom i gymnasiet, hvor mediefag hurtigt blev en af mine favoritter, da jeg fik mulighed for at arbejde kreativt.

Der er sket meget siden, og jeg har udviklet mig en hel del, men jeg får stadig den samme glæde, som jeg fik dengang. Derfor var det perfekt, da jeg så et opslag fra Unibet, hvor de søgte amatørfotografer til at tage videoer ved verdensmesterskabet i fodbold, da jeg længe havde søgt efter en platform, hvor jeg kunne udfordre mig selv og mine kreative evner.

Verdensmesterskabet i fodbold

Der gik ikke længe fra jeg besvarede opslaget fra Unibet, til jeg var i gang med at pakke mit udstyr sammen og var nu på vej til slutrunden, hvor jeg havde fået forskellige opgaver. Bl.a. skulle der produceres fængende og spændende videoproduktioner. Men disse videoproduktioner skulle samtidig fortælle en historie, der fortæller om, hvordan det var at være til stede ved slutrunden. På denne måde får man nemlig et indblik bag facaden og kan måske endda leve sig ind og forestille sig, at man selv var til stede.

Min første opgave gik ud på, at jeg skulle lave en video med højdepunkter fra den kamp, jeg var blevet tildelt. En anden opgave gik ud på at lave en video omkring en af de kroatiske spillere samt en video med højdepunkter fra en af de andre kroatiske spillere. Begge spillere havde jeg personligt set frem til at opleve.

Hvad har jeg lært?

Denne oplevelse var uden tvivl en, der var yderst lærerig. De kreative evner blev udviklet en hel del, da det var muligt at prøve sine kreative evner af ved en virkelig begivenhed. Dette skete i samspil og i tæt kontakt med journalister fra forskellige medier. Jeg vil mene, at denne slutrunde har været blandt de bedste, som jeg overhovedet kan huske.